Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas mausoleum



ett kaos av liv

svunna, sedan länge orörda

myller av minnen

händelser, öden


sår som slits upp

när något rör

vid detta minnenas mausoleum

muren mellan då och nu


låt allt sova

förbli orörda, obearbetade

minnen


låt muren stå,

att gömma sig bakom

som skydd för framtiden

när nuet blir för svårt


men du går miste om livet

ditt eget liv












Övriga genrer av carimba
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-06-02 17:31



Bookmark and Share


    jäntan
Texten griper mig...

...tänker osökt på ord jag hört;

Delad glädje - dubbel glädje!
Delad sorg - halv sorg...
2007-01-01

    Mejja
Som jag läser denna....

Jag tror minnen behöver bearbetas, bli erkända och komma fram i ljuset. Jag tror smärta behöver delas med någon. Av delandet kommer ro.
2006-07-02
  > Nästa text
< Föregående

carimba