Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bubbelbabbel

så här ser min framtid ut;

ligga i sängen och läsa
en riddarroman:
Parsifal

tidigt imorron bitti
efter att jag klätt mig
greppar jag badväskan

snabb cykeltur
till badhusvärme
och bubbelbabbel

siesta vid lunchtid
och direktbuss till Malmö
längtar dottern
och min dotterdotter

jag bär med mig barnkläder
du bär med dig prinsesstårta
och när vi promenerat baby i barnvagn
och snackat och smaskat och pussat
mor och barn - en sista kram
så bussar vi hem
till vår säng, Luiz!





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-15 18:28



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Idel mys. Du är avundsvärd!
2018-01-20

    Elisabeth Nilsson VIP
En helt underbar framtid, med smått och gott!
2018-01-16

  ULJO
Dessa underbara barnbarn, livets efterrätt
2018-01-16

  Anya VIP
Vilken strålande dag. blir glad när jag läser. Härligt med barnbarn.
2018-01-16

  Janina Kaminska
Mycket bra vardagsskildring. Kärleksfull och mjuk.
2018-01-16

  Marja-Liisa Koski VIP
Jag älskar Parsifal operan ” Bühnenweihfestspel” av Richard Wagner.
Njut av din dag och ge en puss till barnbarnet även från mig.
Livet är härligt när man uppskattar vår lilla stund på jorden.
Varm kram!
ML

2018-01-15

    ej medlem längre
Vilken underbar text; kärlek, livslust, glädje och kraft!
2018-01-15

  Marita Ohlquist VIP
Du har många skimrande pärlor på livets tråd!
Gillar dina texter om vardagsglädje.
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP