Tillägnad min Farmor som idag den 2 Juni 2006 blev en ängel i himlen. Hon var min bästa vän nu är hon min skyddsängel som bevarar mig från allt ont!<" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad min Farmor som idag den 2 Juni 2006 blev en ängel i himlen. Hon var min bästa vän nu är hon min skyddsängel som bevarar mig från allt ont!<


Farmor, nu är du min ängel i himlen

Farmor

idag du blivit

min skyddsängel i himlen

 

Jag satt

höll din hand

när sista andetaget kom

 

Det var så lugnt

du somnade bara in

och tårar började falla

 

Tack

för att du alltid fanns där

för mig

 

Saknaden är så stor

du betydde så mycket för mig

men det gör du fortfarande

 

Allt känns så overkligt

som en vanlig mardröm

men tyvärr är det sanning

 

Jag älskar dig

Farmor

 

Du var min bästa vän

 

Nu

 

är du min

 

skyddsängel

 

Tack

för allt du gav mig

 

Tack

för att du fanns där

för mig




Fri vers av Cajsa
Läst 527 gånger
Publicerad 2006-06-02 22:47



Bookmark and Share


  Kajsabajsa
Det gör ont.. det vet jag..men låt minnena följa den på livets väg, och plötsligt kommer man på sig själv att le varje gång man tänker på Farmor..de gör jag och då finns hon ju på nåt sätt kvar...:-)k
2006-06-05

  Jessica Ebbesson
Vilken vacker hälsning till din farmor, dina ord rör mitt hjärta..
2006-06-03

    Bodil Sandberg
En oerhört vacker dikt...fylld av innerlighet och närhet till den älskade farmodern..man känner din sorg och din glädje...
2006-06-03

  Cris
Sorgligt.... men hon vakar säkert
över dig nu
fint skrivet till farmor
2006-06-03

  * Ammi *
så vackert och sorgligt. Ja skyddsänglar har vi alla, var rädd om din.
2006-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg