Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sekund

Brinnande het
Sugande harmoni
Vi gungar




Fri vers av JMR
Läst 371 gånger
Publicerad 2004-10-05 14:50



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
gungande text... en ögonblickssamba
2004-10-05
  > Nästa text
< Föregående

JMR
JMR