Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tårar...

kan inte sluta rinna

min smärta är för stor

 

Idag förstår jag mer

att du inte längre finns

 

Att du verkligen

är borta

 

Jag saknar dig Farmor




Fri vers av Cajsa
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-06-03 10:32



Bookmark and Share


  Annmargreta
Tänker på dig och känner med dig.
Sköt om dig.
Kram Meta.
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg