Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomsterhälsningar till Ingvar Kamprad

Hur kan man i glädjande ton
uttala sig om att Ingvar Kamprads död
inte är något att sörja!?!
tala om att sakna känslor
dessa typer är hårdhjärtade
och det är inte vilka typer som helst
utan sådana som inte klarar av
att duktiga hårt arbetande
människor lyckas i livet!
och det gjorde Ikea chefen
utan att gå in på detaljer
om hans stora framgångar
så var han helt fantastisk
på att ge folk arbete!
men det bryr sig inte dessa typer om
utan de bara måste kasta
elaka onda ord över en man
som inte längre finns kvar
avundsjukan lyser igenom
socialismen i ett nötskal!
vänsterfolk tål inte att folk lyckas
och får stora framgångar
men de älskar att roffa åt sig
på andras bekostnad!
frid över ditt minne Ingvar
du var duktig och aldrig
kommer jag glömma dig
tack för dina framgångar
du var en inspiration
att tro på drömmar
och att aldrig ge upp!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-28 20:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Instämmer.
2018-01-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP