Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl, min älskade Farmor, Farväl

Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta

aldrig kommer din själ lämna mig

 

Du kommer vara vinden som blåser

solen som skiner och gör mig brun

regnet som faller ner från himlen

gräset som gror, de blomstrande blommorna

humlorna som surrar och fåglarnas kvitter

 

Allt kommer att vara DU, FARMOR!

 

Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta

en del utav dig kommer alltid finnas kvar

 

Saknaden är stor




Fri vers av Cajsa
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-06-03 18:45



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ha henne i ditt minne
som nu har blivit en ängel och
du kommer aldrig att glömma henne
tack för att du delar med dig
massor med varma kramar till dig gumman
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg