Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du står ut

 

Du stod bara där
Utan att stå ut
Du stod bara där
Stadigt och självklart
Stod som en stod
Av granit
Macho/mod
Med ett leende
Minst som Mykerinos
En pratande pyramid

Du står dig i längden
Och längtar långt
Du står upp
Och utanför
Både ramar, dig själv
Och mängden

Du står ut
Och jag vill stå med dig
Tills allt tar slut




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-03-07 16:14



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En fantastisk och berörande kärleksdikt med originalitet i anslaget.
2018-03-08

  Staffan Nilsson
Fint!
Storleken har ingen betydelse ...
2018-03-08

    ej medlem längre
Uthållighet är en bra egenskap om man ska lyckas...
2018-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek, värme och gemenskap!
2018-03-08

  Blomma-Stjärna VIP
Fint så...

Du står ut
Och jag vill stå med dig
Tills allt tar slut

- en stark relation
2018-03-07

  Kungskobran VIP
Verkar vara en stark relation
fint beskrivet
2018-03-07

  objekt3
Fin text titeln bär sig genom hela texten
2018-03-07

  Goraxy 89 Orion VIP
Bra beskrivet om ett nära förhållande !!!
2018-03-07

  Nanna X
Starka ord och sköna rim!!
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP