Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stringtrosor eller slöja?

 

 

Stringtrosor eller slöja?

Debattens vågor går höga

om vad som är

sommarens hetaste accessoar.

"Själv satsar jag en slant

på bygelsuspensoaren" säger

Ulf Wolf, trendorakel

med mer än 30 års erfarenhet

från konfektionsbranschen

i Övre Soppero.




Övriga genrer av Mattias Karlsson
Läst 755 gånger
Publicerad 2006-06-05 09:52



Bookmark and Share


  Nettan
Men jag trodde att grejen med accessoarer vad att de ska synas...Ulf Wolf, ska vi bära stringisar och suspensoarer utanför allt annat eller bara tänka utanför ramarna? Du får en femma för denna rappa debatt!
2007-01-22

    ej medlem längre
Den som ändå kunde fly till övre Soppero i dessa tider
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal