Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slappna av

 

om du anstränger
dig lite så ska du nog
kunna slappna av

 




Bunden vers (Haiku) av Mattias Karlsson
Läst 564 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-24 22:21



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
En bild av hur det kan gå i det glädjelösa samhället... Skrattet och glädjen är den enda snabbt fungerande avslappningsmetoden jag kan komma på!
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal