Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två gudar

 

 

 

Jag har två gudar:

Rädsla och Bekvämlighet

varje dag ger jag dem offer

 

Åt Rädsla

stänger jag alla dörrar

hon passerar

 

Åt Bekvämlighet

slickar jag hans skor

för att slippa öppna dörrar

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 598 gånger
Publicerad 2009-04-14 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal