Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

New Age Elvis

 

 

 

Vadan denna uppståndelse

kring min uppståndelse

vadan detta liv

kring mitt liv

sade profeten roterande

i sin grav på min skivtallrik

 

vidare talte den utvalde:

"We can't go on like this

with suspicious minds"

innan han drogo vidare

i en rymdraket sjungande

"Return to sender"

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 597 gånger
Publicerad 2009-04-14 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal