Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord

 

 

ord

i munnen sönder

fallande

beståndsdelar

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 826 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-17 01:34



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, ibland är de som skal man spottar ut...
2008-10-19

  Jessica Ebbesson
Precis, man kan tugga om och om igen. Välavvägd beskrivning.
2008-10-17

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är så knastrigt torra att man inte riktigt kan få till en mening med budskap i
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal