Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bristande empiri

 

 

Troligtvis är allt det som finns mer verkligt än det som inte finns.

Men för att vara riktigt säker måste man göra komparerande studier,

vilket inte låter sig göras av förklarliga oförklarliga skäl.

 

 

 

 




Övriga genrer av Mattias Karlsson
Läst 725 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-01 02:40



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja...ta hit nåt som inte finns, och visa mig!
Jag gillar den där lite förnuftiga tonen...som inte riktigt kan klara sin uppgift... :-)
2009-02-04

  MMo
Lika pricksäker som alltid.
2009-02-01

  peter markurth
tänkvärt...
2009-02-01

    wilja
såna där osjälvklara sanningar gillar jag att du lyfter fram.
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal