Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till lån

 

 

om vi inte har taggtrådsstängsel och

personminor

mellan grannarna springer folk bara och

lånar socker av varann vi

kan inte ha det så

en gång bodde

jag i en trappuppgång där

man lånade allt av varann jag har

fortfarande inte fått tillbaka

min lägenhet

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 611 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-31 22:20



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vändningen på slutet är härlig!
2009-06-03

  LenaJohansson VIP
Rolig!!
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal