Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var och en

 

 

var och en

sköter sitt eget slaveri

inga herrar

mer än de vi själva

satt i oss att styra

 

var och en

sin egen entreprenör

med piskan,

med piskade blodet,

på trapporna

upp till vårt sovrum

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 790 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-09 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal