Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla min älskade

 

Himlen är rosa 
Kväll, snart natt, det är vår
Men borta är de små molnen 
Bara något molande 
Sorg i svart
Och massor jag inte förstår

Du har dragit 
Drabbad av ljuset
Svävar i det blå 
Önskar vi varit där
Tillsammans båda två

Vita väggar 
Blytung kropp
Utan jord är det bara att dra
Gråzoner
Fler dimensioner 
Att jag skriver är nog bra

Måla min älskade 
Men inte hörn
Måla i andlig lila
För inre ro och vila

Måla min älskade 
Använd röd 
Du fick färg i present
Visa att du återvänt
Säg att kärleken inte är död    




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-04-07 22:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som livets regnbåge ömsint och kärleksfullt målad i saknad. Du kan konsten att väva in rimmen naturligt utan att de tar överhanden. I centrum står språket och känslan. En underbar text.
2018-04-09

  gunnnar nylund VIP
Strålande målande beskrivning.....
kärleksfullt och ömt!
2018-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Känslofullt, vemodigt och vackert om längtan och saknad!
2018-04-09

  Blomma-Stjärna VIP
vackert, sorgligt, förtvivlat. ömsint och hoppfullt - älskar de två sista diktstroferna - sparar dem!
2018-04-08

  DominiQueen
Så känsligt och vackert - och sorgligt men hoppfullt... oavsett vad...

Strålande text i färg dessutom. Bokmärks.. TACK

Keep Shining
/DominiQue
2018-04-08

  träsnidaren
Wow!
2018-04-08

    ej medlem längre
Älskar dom två sista stycken...och för en som är för mycket färg, ingen ram blir man varm över hur dessa ord tonar fin färg målande vackert skrivet Katten!
2018-04-08

    ej medlem längre
Mycket vackert, fullt av känsla, men med stråk av sorg och vemod...
Fint sammanfattat med rim!
2018-04-08

  Sommarina VIP
Sååå fint. Att måla lycka till själens galleri.
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP