Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi två.

När min älskling är ifrån mig
känns sekunder som timmar
Jag saknar ditt sällskap
och dina ögon som så härligt glimmar
En evighet utan dig
är ingenting för mig



När så min älskling kommer hem igen
då stannar tiden och står still
Vi myser och kelar
för det är ju det enda vi vill



Eller när telefonen ljuder och jag hör din röst
varje gång skälver det till inuti mitt bröst
När så du skickar ett sms eller två
jag alltid ett leende över läpparna få
Tiden ifrån varannn gör mig bara än säker på
att det ska helt enkelt vara vi två




Fri vers av purpleangel
Läst 565 gånger
Publicerad 2006-06-06 13:22



Bookmark and Share


  Propella
Snyggt och nynnande. Gillar den här texten. Innebörden är svidande träffsäkert.
2006-06-20
  > Nästa text
< Föregående

purpleangel
purpleangel