Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig

Jag saknar dig Farmor

 

Jag kan inte med ord

förklara var du betydde för mig

 

Jag kan inte tala om

hur mycket jag nu måste gråta

 

Saknaden inom mig

kan inte försvinna

 

Det är så tomt

 

Tankarna går till dig

 

FARMOR




Fri vers av Cajsa
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-06-06 17:45



Bookmark and Share


  Annmargreta
Det verkar ju som du verkligen tykct om din farmor. Skönt för idg att du haft henne i många år. Du ska känna dig glad för det.
Jag vet inte hur gammal du är. Lever din mamma och pappa?
Många hälsningar, tankar och kramar Meta.
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg