Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Multiversum

 

Igår, när jag var klar att ge mig iväg med det självklara att älska dig, förbannat vare det förflutna, för jag älskar dig, och saknar rymligt samvete, och jag saknar dig, lost in space, rymlig fantasi till förbannelse, likväl älskvärd, och du älskar mig, och jag älskar oss, vår värld, vår morgondag, så ringde du, du hade missat ett samtal. Du undrade vem jag var. Bad att jag skulle messa en bild, och jag tänkte vilken? Själv vet jag inte om jag missat mitt. 




Prosa av KattenKin VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-04-19 15:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och berörande på många sätt!
2018-04-20

  i af apa
Fan fan - det brinner!!!

Du fångar orden så bäst!
2018-04-20

  Magdalena Eriksson VIP
Skön rytm och som lavan milda sorten ringlar sig texten in i mig.
2018-04-20

  Goraxy 89 Orion VIP
Inte ett enda överflödigt ord här - Jag gillar sådana texter !!!
2018-04-20

  Onomatoprofet VIP
mycket kan rymmas i en liten text
2018-04-19

  Viksten
Bra diktat
Underfundig och väl sammanhållen text
2018-04-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Svart humor och naken sorg i en kort text, som beskriver en hel roman.
2018-04-19

  Blomma-Stjärna VIP
en kaotisk kärlek i en vacker liten berättelse med svart knorr
2018-04-19

  Solstrale VIP
Vilken lustifik liten spännande!
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP