Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVDRAGSGILLA ORD

 

sprattlar när det rasslar

när man gå på bio det prasslar

låser upp lås och öppnar hasplar

 

se där

en affär

mellan ben

en vulgär scen

 

skitpratet spys ut

synd och skam till slut

det svartna i var trut

alla tänker på hans ...

 

svordomarna haglar tätt

pilande träffar de lätt

röriga bli till syrlig omelett

avsändaren spydig ler brett

 

skavanker här och där dryfta

inga under mer dem lyfta

hängig har den blivit min klyfta

 

skatteverket sällan fattar

vad som enskild skattar

gräsklippare som krattar

kan hända avdragsgilla nya pattar

 

skällsorden haglar tätt

på pengarna man satt sprätt

orden sällan i reträtt

rullande huvud på spett

 

avdragsgilla är ej försagda ord

man känner sig ofta som förgjord

tänk om Skatteverket verkligen förstod

vad vi människor skattar på vår jord

 

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-19 16:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja! Tänk om skattemyndigheter inte hade ett regelverk.. då skulle även jag fixa det ena och andra :)

Tack för dina ord som får mig att le... och se
2018-04-19

  Fulbergarn
kanske skulle prova att dra av får några väl valda ord ..
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP