Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konflikträdda idioter

Hur mår du?
-Nej det är inte så bra
Personen tänker Fan! Hur ska jag undvika detta samtal....
Vad ska jag säga?...

Alltså folk är så rädda för konflikter

Ett glas vitt på bilden på Instagram 20 Likes
Text om hur dåligt man mår
En ekande tystnad
Fattas bara ökenbollar som rullar förbi

Mår ni alla så jävla bra?
Har alla en jävla fasad?
Eller är det bara jag?
Som uttrycker mig..
Lägger upp en bild på norsbronx tunnelbana vid rulltrapporna
Kulhålen i glasen
Snubben trodde han var cool
Ingen annan vågar medge att man skämms




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-04-21 21:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilken jävla text i kvadrat, så en baxnar i spagat, ju mer någon svär, orsaker den väl just begär, på hur att vara fin eller tuff, kanske är all yta blott bluff, som om livet skulle skymta, likt grisen i tråget grymta, tycks i mening vart uttalat 'fuck', som kan kosta amrikanen ett 'buck', uttrycks sedan här på hemmaplan, som en slags beundransvärd svärtad svan...
2019-07-13

    Nicklas VIP
Kanske den största anledningen till att jag aldrig hakade på tåget av Facebook eller instagram. Folk visar bara upp alla goda stunder i livet, vilket egentligen inte är fel, men visar man bara den ena sidan av myntet så framstår det som att den andra sidan inte existerar... Och det är ju inte alls sant.

Självklart kan man använda facebook och andra sociala medier och förmedla alla möjliga sidor, men majoriteten visar ju bara upp fina stunder. Ofta för att söka status, att visa att man är bra osv. Sjukt beteende.

Även utanför sådana här sociala medier så är det ganska likadant. När någon frågar hur man mår så räknar personen nästan med att man ska dra lögnen att "jo det rullar på". Säger man sanningen så blir folk helt ställda. - Oj, ny måste jag kanske bry mig...

Jag kör på att vara den jag är och säga sanningen, oavsett om det gör saker och ting lättare för andra eller ej. Och jag hoppas andra i min närhet gör samma sak.

Så för att kommentera din text. Spot on!
2018-04-22

  Den skrivande tysta
Och ärlighet varar ju faktiskt längst.
2018-04-21

  Larz Gustafsson VIP
Det finns ett hyckleri som saknar motstycke. Ärligheten flyr man från. den är farlig. Ett hot. Allt kommer för nära. Blir för närgånget. Inklusive de egna neuroserna.
Därför fejkar man och plastsmilar i syrénbersån. Vidrigt!
Skönt att det mot alla odds ändå finns en handfull ärliga i den här sörjan.
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP