Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om jag alltid väntat på mer än vad jag kunnat få



så fyllde han hela mig
med sitt innehåll
och sina ickeord

men jag var mer än nöjd

föralltid väntande på den

på den

som rimmade hjärta
med smärta

men jag var mer än nöjd

för någon älskade mig
i mer än en minut

Jag är så jävla nöjd
precis som avbitna naglar
mot svarta griffeltavlor

Ja

jag är så jävla nöjd




Fri vers av Smultris
Läst 618 gånger
Publicerad 2006-06-09 04:33



Bookmark and Share


  Kubla Khan
överallt en en vacker smultris med tystnad som ord...
2006-06-16

  Ms Lovecraft
Sjukt hög igenkänningsfaktor på raderna
för någon älskade mig
i mer än en minut

*ler i mjugg*
2006-06-09

    Ms Field
Underbar känsla det där! kraftfullt och eftertänksamt! Bra bra:-)
2006-06-09

  Mats L.
fint fångat smulan
2006-06-09

  K*
fy f*n vad bra ! jag känner detta i magen och det trycker till över bröstet ! så bra fångat ! jag ler snett åt ;

på den

som rimmade hjärta
med smärta

men jag var mer än nöjd

för någon älskade mig
i mer än en minut
2006-06-09

  rebecca d VIP
hm, ja, och varför det?? Bra bli arg på att man ser det i alla fall...och klart uttryckt
2006-06-09

  aftermath
instämmer i föregående inlägg. tillägger.. en syrlig strävhet som dröjer sig kvar och griper tag i nackskinnet!*L*
2006-06-09

  Shininkagemusha
En stark resa från vackert till rakbladsbittert.

"Jag är så jävla nöjd
precis som avbitna naglar
mot svarta griffeltavlor"

Ajsomfan
2006-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris