Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna var publicerad i våran dagstidning idag!


Jag vill vara din ängel

Jag vill vara din ängel

som tröstar och beskyddar dig

vill alltid ha tid över för dig

 

Jag vill komma när du behöver mig

genom en viskning vill jag kunna 

höra ditt rop på hjälp

 

Jag vill finnas där för dig

i sorgens och glädjens stunder

 

Vill alltid vara dig nära

med en tröstande hand

som en vän




Fri vers av Cajsa
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-06-09 10:40



Bookmark and Share


  Annmargreta
GRATTIS till din publikation. Fortsätt skriva så bra. Kram Meta.
2006-06-09

    WhatIsLife
Håller med föregånde kommenator, en väldigt fin, muk text.Tack!//Sandra
2006-06-09

  Cris
Vad roligt! med tidningen
och vilken finstämd dikt
jättefin
2006-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg