Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett kryddmått av lycka

 

 

i min flykt släpper jag in

dina ord

av lycka

 

det gör att mitt mörker

åter

blir en nyans ljusare

 




Fri vers av ia VIP
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-06-09 14:15



Bookmark and Share


  Nattis83
Mycket vackert skrivet! Väl valda ord! Bra! /Natalie
2006-06-22

  Peter Stjerngrim VIP
Det är en gåva att kunna ta till sig livets ljusglimtar även eller kanske än mer när de är någon annan förunnad ...
Må glimtarna även finna vägen in i ditt liv - det är dig väl unt!
2006-06-13

  Niklas Gladh
Låt ditt mörker färgas ljusare!
Ta vara på den lycka som finns
2006-06-09

  Fredrik Stillesjö
Hej ia!

En mycket vacker dikt! En fin bild du förmedlar att det svarta sakta ändrar kulör. Hälsar Fredrik
2006-06-09

    Cajsa
Bra skrivet!
2006-06-09
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP