Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metall



Ett andetag,
ett hopp,
ett fall
En luftfärd,
en landning
på metall
Världar öppnas,
världar stängs
och förskjuts
Ögon dansar,
öron skrattar,
läppar omgjuts
Önskan kommer,
längtan virvlar
mot en hand
Genom luften,
genom tiden
till mitt sagoland
Som en mygga
ska jag flyga
till ett himlatak
Där möts livet,
där blir fallet
till en hederssak
Och mitt liv
och min död
omkring jorden all
Först och sist
och aldrig mer
sker uti metall




Fri vers av Aliah
Läst 570 gånger
Publicerad 2006-06-10 00:19



Bookmark and Share


  pierre666
Jag älskar metall ;)
2007-02-19

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Bra rytm och flyt, perfekt format, allt följer perfekt!:)
2006-08-24

  Maggie
Vilken härlig rythm! Följde med gladerligt i varje ords innebörd..! Riktigt bra!
2006-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Aliah