Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nä, jag skiter i vilket nu


bla bla bla

bla bla bla bla
yadda yadda yadda

ljuden har fastnat
världen går i resonans

det du tror imorgon
blev just historia
igår

grå grå grå grå
yellow yellow yellow

farfars gamla mössa
ställer allt på ända
bratzkopfierad

allting vispas runt
av tusen ekos viljekvast

jag vill va som du
jag vill va som du
jag vill va som du
jag vill va som du

wannabeewannabeewannabee

du var nånting

something

en känsla skapad
som fött ur önskan
från blickar i mörker

pumpin pumpin pumpin
roll roll roll

tusen stunder flyter
i asynkron kronologi
in och ut - upp och ner

se hur du flyter
haha, ja jävlar
du flyter




Övriga genrer av Ulf Popeno
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-06-10 07:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno