Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

al-Qassam

Jag vill minnas ditt ansikte
som ljuset ur en rökbomb
en sista blixt
innan ögonen är förbi
dina ord, de sista som ljuder
över den värld vi sedan mister

Jag vill minnas dig som de sista år
de som bränner ut vredens sista stund
Välkommen du långväga resande
från oändliga oceaner av enahanda bitar
Allt det vi haft skär du av i affekt

Du ringer in den sista vilan
utan att vi ens hinner
aldrig har vi hunnit
avskuret blir vår sista hälsan
så som den alltid varit

Så säg farväl nu
men skynda på
när det väl är dags
är det redan för sent




Fri vers av Ulf Popeno
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-21 10:59



Bookmark and Share


  Elina Vacker
Dessa tangenter och ändringar paddan hittar på själv

*oupplevt* var det ju :-)


2020-10-18

  Elina Vacker
Ödesmättad stämning, ett avsked som inte var förberett eller väntat, en katastrof kanske och där så mycket aldrig hanns med, förblev outtalat eller upplevt.

Berörande.
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno