Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tonårspenetration



jag kommer i alla fall att se ner på dig

du kan ligga under
eller över

bara du kommer i mig

du är obetydlig
jag är likgiltig

allt jag vill ha är din
tonårshårdhet
och naiva ungdom

du kan se mig som erövring
ett kryss i din svarta bok

jag kommer i alla fall bara att se dig

som ett stimulerande
tidsfördriv




Fri vers av Smultris
Läst 669 gånger
Publicerad 2006-06-12 11:47



Bookmark and Share


  Charly
Stackars kille, men en skönt skriven dikt!
2006-06-14

  Mats L.
Stackarn, men fint skrivet
2006-06-13

  Shininkagemusha
Sorglig men flytande sirap.

In a good way.
2006-06-13

  Ola Rydberg
snyggt smultris
2006-06-12

  Ms Lovecraft
Det blev visst en bokmärkning också =D
2006-06-12

  Ms Lovecraft
Yes yes yes!
2006-06-12

    ej medlem längre
ooo






gjorde ont men




skönt
2006-06-12

  K*
jag tycker att denna var skitbra , men till skillnad mot de andra som skrivit här , så tycker jag inte att den är särskilt kul . men man låser på olika vis. jag tycker att den är hård , kall och har en uppgivenhet och ett självförakt mellan raderna . jag tycker att det känns som sorg över känslokylan.
snälla rätta mig om jag har fel ..
jag gillar det här . mycket!
2006-06-12

  Markattan
Hårt, kaxigt och ärligt.
Jag läser och ler. Kraftfullt och snyggt skaldat!
2006-06-12

  svartsynt
Detta måste ju vara bland det bästa någonsin.
Så otroligt träffsäkert & bara alldeles, alldeles underbart!
Denna dikt förgyllde min dag.
2006-06-12

    jahapp
hahaha....förlåt...kan inte låta bli å skratta...den här var lite grym...men jag vet inte...jag gillar att läsa sånt...lite elakt roligt liksom!

"jag kommer i alla fall se ner på dig"... härligt...

(fast jag e inte ond å inget fan av elakhet i verkligheten - gillade texten bara liksom...för alla som kan tänkas läsa kommentaren å bli upprörda)
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris