Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sonen har blivit 5 år !! Grattis önskar Mamma !


Sommarlycka



~******~



Ivrig väntan

när, när, när

kommer de ?



Öppnar så vår dörr.

In virvlar en

skara av finklädda barn.

Glada, lite blyga,

förväntansfulla och

sprickfärdiga, som

de regnbågsfärgade

ballongerna.





Presentpapper

sandaler

leksaker

såpbubblor

fiskedamm



Strålande sommarsol.

Underbar himmel blå.

Glada skratt och

barfotaben.




~******~


















Fri vers av Bella
Läst 485 gånger
Publicerad 2006-06-11 22:37



Bookmark and Share


    NoMi F
Ger en känsla av
att jag är med på kalaset
Fint skrivet
2006-06-14

  JMR
Denna underbara sommar!
2006-06-12

  EmiRa
Glad hyllning till barn.
2006-06-11

    liv-mm
Helt grymt underbar!
i en uppställnig som gör den lättläst
t.o.m skön för ögat i formen.
Glädje, sommaräkta glädje!
=)
/L mm
2006-06-11

    Cajsa
Mycket fint skrivet!
2006-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella