Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noterat


grannens hund skäller
väcker mig allt för tidigt
grannen själv är inte talbar
ett bortskämt rikemansbarn

hunden är liten och ful
inte alls i klass med min vackra hund
som for till himlen för ett år sedan
när allt redan var svart och svårt

det ser mulet ut på himlen idag
jag är surmulen i brist på sömn

svalorna flyger varv på varv
och här slutar mitt tjatiga larv








Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-19 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP