Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet det sköra

så ömtåligt

att det är vackert




Fri vers av Cajsa
Läst 211 gånger
Publicerad 2006-06-11 11:44



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Denna berör starkt och det är skickligt med så få ord. Tycker mycket om
det filosofiska !
2006-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg