Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag av fullständig kaos.


Söndrad

Måste sparka, måste slå
Måste bita, måste skrika
Fula ord och inga ord
Måste bara skrika högt

Måste välta möbler
Måste slå sönder allt i min väg
Måste kasta allt av värde

Snabbt och hårt

Jag är så dum och elak
Ingen kan älska mig

Jag hatar mig
Jag vill dö
Jag hatar mitt liv

Snälla mamma, hjälp mig!




Övriga genrer av Fialotten
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-06-11 23:08



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Tack för hjälpen och förståelsen, sant och vackert skrivet av kärlek!
2006-06-22

    HiFi
bara små atomer kvar....
2006-06-12

  Markattan
Man riktigt känner frustrationen, ilskan, besvikelsen, ja, den saliga blandningen av starka känslor. Du har fått till en träffande titel.
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten