Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshaiku

Mitt röda hjärta

de kärleksfulla orden

 

Du är allt för mig




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-06-12 12:48



Bookmark and Share


  Nessie
Jättefin haiku, tycker om den!
2006-06-13

  prinscess VIP
jättefin haiku
men jag tycker att du
ska ha mindre radavstånd
ger en bättre helhet
värd en klar femma
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg