Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma strålar

Varma strålar här

lyser på varenda själ

värmer frusen vind




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-06-12 15:30



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja det här var minsann härliga rader!!!
2006-06-12

  Cris
Vackert!!!!
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg