Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

goda cirklar

jag valde en gång att hålla mig i form
med magdans
men dansen blev min glädje
och utmaning

jag hörde att simma skulle ge energi
men badhuset gav mig goda badvänner
så för att orka dit, även under regndagar
skaffar jag goda rutiner

kvällen före badet
gör jag i ordning mina kläder
och undviker sen Tv

mindre vin, socker och chips
mer vatten, korn, ärtor och bönor
förbränner mitt överflödsfett

allt går
inte utan vissa fall, förstås
upp igen

om och om igen
i glädje
!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-08 21:34



Bookmark and Share


  DominiQueen
YES precis så så härligt med Mjuk YinPower ocjh kloka medvetna val
Lust! ej kamp, då funkar det :-)

Keep Shining that LoveShine :-)
/DominiQue
2018-09-17

  Lars Hedlin
Insiktsfullt!
2018-09-10

  ULJO
Så tankeväckande skrivet
2018-09-10

    Elisabeth Nilsson VIP
En fantastisk levnadskonstnär, skriver uppmuntrande och inspirerande om att tacka livets glädje!
2018-09-09

  Marita Ohlquist VIP
Återigen en bra och tankeväckande text!
Gillar ditt självporträtt!
2018-09-09

  Bengt H VIP
Bara för den inspirationen ska jag försöka skriva en glad dikt till nästa gång. Tackar och bockar...
2018-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP