Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Saknaden är stor

Jag längtar efter Farmor

Vill ha dig här nu




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-06-13 21:58



Bookmark and Share


  Nessie
Fint skriven haiku som berör.
2006-06-14

  Nattis83
Rak och konkret budskap, utan krussiduller - bra gjort!
2006-06-13

  Jessi
Så känner jag med...jag längtar efter min mormor...
2006-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg