Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man behöver någon

Ibland

kan man känna sig så ensam

så osynlig och värdelös

 

Längtan

efter någon som finns där

som tröstar och beskyddar

 

Livet

så komplicerat ibland

man hinner inte med

 

 

När man mest behöver någon

då finns ingen att be om hjälp

 

När man behöver prata med någon

möter man bara tystnaden




Fri vers av Cajsa
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-06-13 23:28



Bookmark and Share


  Nattis83
Jag känner igen mig i den text ... fint skrivet! Gillar den här!
2006-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg