Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Sol, varma strålar

lyser in genom fönster

 

Härliga sommar




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-06-14 09:55



Bookmark and Share


  Nessie
Åh, vad skönt det låter. Tycker om den här haikun, små korta rader och ändå så känner man riktigt sommaren.
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg