Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en dans på rosor

Att hemma gå

med sjukskrivning om halsen

är inte ett liv på rosor

 

Inte som kanske många tror

 

Långsamt är det

man vill så mycket

men mycket hindrar än

 

Oftast smärtan som hindrar

 

Inte förstådd ibland

många tvivlar mycket

har du verkligen så ont

 

Tårar som ofta rinner

 

Livet som sjukskriven

inte en dans på rosor

 




Fri vers av Cajsa
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-06-14 12:11



Bookmark and Share


  Nessie
Känner igen, men bry dig inte om vad andra tycker, endast du kan veta hur du mår, ingen annan.
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg