Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur går det till egentligen?


Tålamodets gyllene gräns!

Det var en gång en man från Arboga
som ett bordsben behövde avsåga

Inte lätt få bord i våg
sur en ganska blir i håg

Sent på kvällen stod möbeln i låga




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-10 21:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Läsa texten är en god tröst, så här en e-ländig höst, är rädd såga i benet mig, men ivrar ändå som påhejad av Stig, en gosse som flyktat enligt en röst.
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST