Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln jag inte såg med blotta ögat...

 

 

ord har betydelse

av olika slag

beror på vem som säger de

 

 

du gav

utan att jag såg

att

en Ängel du var

med förklädnad

i kroppslig skepnad

gav du mig en tid

av ditt liv

 

 

du sa ord

som jag väl tog till mig

och aldrig skulle lämna

mitt hjärta

 

 

jag säger inte tack

utan av någon anledning

så vet jag

att vi snart ses igen

 

 

för ofta försvinner

det goda

men de lämnar alltid

varma tårar i all sorg

 

 

jag kommer aldrig

bli oberörd

 

jag mötte dig

 




Fri vers av ia VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-06-14 23:45



Bookmark and Share


  rebecca d
fint, instämmer...
särskilt fint:

jag kommer aldrig

bli oberörd



jag mötte dig
2006-06-21

  Agnes
Han saknas oss! Tack för att du satte dessa Ord på pränt... jag har själv svårt att samla mig.
2006-06-15

  Nattis83
Vackert! Den gick rakt in i hjärtat. /Natalie
lust att kika på min sida och säga vad du tycker?
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP