Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig

Krama mig länge

ge mig din öppna famn snart

saknar den mycket




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-06-15 22:39



Bookmark and Share


  Nessie
Varm och känslosam text, mycket fin. Kram till dig.
2006-06-16

  Nattis83
En fin text som väcker känslor. /Natalie
2006-06-16

  Pulsatilla
Varm längtan
Så känner jag mig också...
Kram
2006-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg