Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var där

Jag såg

när du bytte din kropp

mot änglavingar

 

Jag hörde

när du tillsist gav upp

dina andetag

 

Jag kände

den stora saknaden

mina tårar som rann

 

Jag var där




Fri vers av Cajsa
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-06-16 15:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, fint skrivet, känns som en dröm, en saga....
2006-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg