Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite trams mot bensårssmärta


Längtan till Bavarien

Melodi: Längtan till Italien


Jag längtar till Bavarien
där tar jag mig en öl
så ögonen bli stora
och större vid ett bröl
som kommer ifrån tjuren
därute i naturen
Då tar jag mig ett nytt stop -
och det var alltihop!






Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-25 17:23



Bookmark and Share


  ULJO
Att bli absolut full, eller
2018-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP