Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Farmor


Sången på radion påminde om dig

Jag hörde en sång

(Ängeln i rummet)

mina tankar gick till dig

mina tårar rann

gör det än

 

Min saknad efter dig

är så stor

så stor

 

Kan inte förstå

hur ont det kan göra

att sakna en person så mycket




Fri vers av Cajsa
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-06-17 13:38



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Du förmedlar känslan så fint!!! Jag känner igen mig! Melodier väcker ofta minnen!
2006-06-17

  Nattis83
Dina ord berör, jag får ont i själen. Bra gjort! /Natalie
2006-06-17

  Cris
Ja musik kan verkligen påminna
och det kan göra så ont... ush
2006-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg