Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


noterat


bland barnbarn och ett hem i kaos
där en storstädning och uppröjning
vore en välgärning
sitter en farmor och ler

hon har gjort sitt
inga plikter inga måsten

bara njuta av småflickors kiv
stekt låtsasglass och snoriga näsor
föräldrarnas frånvaro och små händer
kladdiga av chokladbollar

en flicka på varje knä
två katter i soffan

men
hunden är saknad än





Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-08 21:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Minst en svärmor i varje famn, livets båt kan ros i hamn, firas kan vart segel sedan, om än drömmar står där redan, likt spetsen på lek med clown.
2018-12-09
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP