Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under skyttens stjärnbild


En liten prick, en blågrön boll i alltet,
fyller kosmiskt bakgrundsljud med barnskrik
Vi ser stjärnfall på himlavalvet,
men vill inte så gärna se dem på jorden
- galaxer på kollisionskurs -
Men allt samverkar, kaos och stjärnstoft
blir en Ayo i mammas famn
Vintergatan får vänta




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-12-17 14:53



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Och jag är skytt, men visst vore det trevligt att få se stjärnhimlen bakom molnen
2018-12-21

  ßluie VIP
Blågrön? :) (fin)
2018-12-20

  Staffan Nilsson
Vacker poetisk bild av sanningen: vi alla är gjorda av stjärnstoft.
2018-12-19

    ej medlem längre
Ett nyfött liv, mera värdefullt än stjärnors strålande uppenbarelser!
2018-12-19

    Peter Söderqvist
Härliga perspektiv som ger en hissnande känsla.
2018-12-18

  Lars Hedlin
Vad fint! :)
2018-12-18

    ej medlem längre
En liten stjärna är född? Fin hyllning.
2018-12-17

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om det som är nära och det som är långt borta!
2018-12-17

  DavidM VIP
En medryckande text med existentiella perspektiv, stämningsfull läsupplevelse.
2018-12-17

  Nanna X
O så vackert! En ny själ under Vintergatan!
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP