Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poste Restante

Bostaden saknar blodomlopp, som en illustration av hennes inre. Väggarna ylar, visar sina grin. Utanför kommer aldrig in, innanför kommer aldrig ut.




Prosa av KattenKin VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-12-20 14:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dramatisk och skickligt skriven text, som väcker långt fler frågor än vad den besvarar.
2018-12-20

    Peter Söderqvist
Väggarna som ylande vargar i en låst lägenhet ger en nästan skräckfylld känsla.
Stark text.
2018-12-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Starkt och berörande, diktar om dessa känslor som kan övermanna en.
2018-12-20

  Kungskobran VIP
Jag är inlåst kommer inte ut,
mitt liv är slut
Men se dig omkring min vän
därute finns kärleken
den längtar efter dej
säger bara, kom till mej
2018-12-20

  Staffan Nilsson
Smärtsamt om ensamhet och otrivsel.
2018-12-20

  Poeten Salvador VIP
Instängdhet. Tycker själv att jag har drag av autism
2018-12-20

  DavidM VIP
Starkt komponerad text med liknelser som rör sig in i hjärtat.
2018-12-20

  Marita Ohlquist VIP
Tolkar texten som en total isolering ingen möjlighet att ge eller få.
Kan vara helt fel, men det är så jag tänker och känner.
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP