Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Houston, we have a problem III

 

en flaskpost från Lund
rymdens John Blund
en kapsel att kapsla in sig i
som ensam astronaut
som vägrar detta pensionat
saknar så innerligt ett vi
och tiden med barn är förbi
gräset blir grönare
livet skönare
iallafall en stund

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-12-22 18:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det händer onekligen en hel del under den svindlande resan genom tid och rum.
2018-12-23

  Kungskobran VIP
The other mans grass is always greener..
2018-12-22

  Larz Gustafsson VIP
Snarare kosmonaut, eftersom John Blund kom från DDR.
2018-12-22
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP